Křupaví cvrčci s příchutěmi z celého světa

Neohodnoceno
Novinka
Cvrcci 12

Křupaví cvrčci s příchutí ze všech "našich" kontinentů. Arabské koření z Afriky, chipotle z Jižní Ameriky, barbecue z Austrálie a indický gril z Asie. Divoké, exotické, trochu strašidelné a a k tomu stejná kvalita bílkovin jako luxusní hovězí. 2000× menší spotřeba vody. 100× méně CO². Jestli chcete ideální kombinaci opravdu dobrého jídla (chutnají jako moc dobré křupky), opravdu divného jídla a opravdu zdravého jídla, jsou cvrčci ideální!

649 Kč
Skladem (>20 ks)

Všechny naše cesty spojují trabanti, poruchy… a exotická jídla. Hmyz jsme poprvé ochutnali v Africe a od té doby, když jsme měli možnost, ochutnávali jsme jej všude. Samozřejmě, pokud bylo k mání morče, velbloud či třeba krokodýl, neodolali jsme. Ale hmyzáci patřili k našim oblíbeným pochoutkám vždy. Ovšem, když jsme o skvělých housenkách a pečených kobylkách vyprávěli doma, mnozí nám nevěřili, že je to dobré, říkali, že se to nedá jíst a vůbec… Připomnělo nám to naší první cestu s trabantem, kdy nám také říkali, že to nejde. A tak jsme se rozhodli ukázat, že to jde a máme cvrčky pro všechny! A ne ledajaké, každé chutnají podle jedné naší vzpomínky na jednom kontinentu.

Můžete tak s nimi cestovat jako s žádným jiným jídlem. Nejen, že jsou sami o sobě exotickou pochutinou připomínající daleké kraje, ale ještě chutnají po exotických místech!

A jestli se bojíte strčit cvrčka do pusy, zavřete oči a vzpomeňte si na heslo žlutého cirkusu.

„Svět patří těm, co se neposerou‼️“

 

Cvrčci ale nejsou jen podivné exotické jídlo, jsou také skvělým zdrojem proteinů, vlákniny a bílkovin. A k tomu jsou velmi ekologičtí (na rozdíl od trabanta).

 

Cvrčci na kilo proteinu stejné kvality, jako má hovězí maso, spotřebují proti krávě:

2000x méně vody

15x méně půdy

12x méně krmiva

 

Na jeden hovězí steak se spotřebuje tolik vody jako na 10hodinovou sprchu.

A sprcha, ta je na cestách vzácná!

 

Dobrou chuť! ❤️

 

 

Kód Kód: 360
Kategorie: Drobnosti
Hmotnost: 0.21 kg
#sizes_table#: hidden

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: